Καλως ήρθατε στο Συνεδριακό Κέντρο "Κάρολος Παπούλιας" του Παν. Ιωαννίνων

Συνεδριακό Κέντρο "Κάρολος Παπούλιας"Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συνεδριακού Κέντρου « Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

To Συνεδριακό Κέντρο αποτελεί έναν εξαιρετικό, σύγχρονο χώρο συνεδρίων υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας. Είναι σημείο αναφοράς στην Πανεπιστημιούπολη προσφέρει μια ευρεία επιλογή από αίθουσες συνεδριάσεων καθώς και άνετους λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους, μεγαλοπρεπή φουαγιέ και χώρο εστίασης.

Το Κέντρο δημιουργήθηκε για την φιλοξενία εκδηλώσεων που "βαδίζουν παράλληλα" παρόλα αυτά συγκινούν με την εκπαίδευση, την έρευνα, την γενική μόρφωση και τον πολιτισμό.

Το Συνεδριακό Κέντρο για να έχει την δυνατότητα πραγμάτωσης των σκοπών του, επιδιώκει ταυτόχρονα και την οικονομική του αυτονομία.

Με τις εκδηλώσεις του επιθυμεί να συσφίξει τους δεσμούς ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο και την ηπειρωτική κοινωνία και, ιδιαίτερα, με την πόλη και την περιφέρεια των Ιωαννίνων.

Το Συνεδριακό Κέντρο είναι ανοικτό για την προβολή της έρευνας, της εφευρετικότητας και της καινοτομίας που σχετίζονται με όλους τους τομείς του Πανεπιστημίου και για την συμβολή στην περαιτέρω ανάπτυξη του Ελληνικού και ιδιαίτερα νεοελληνικού πολιτισμού.

Επιδίωξη και επιθυμία μας είναι η καρποφόρα επικοινωνία με φορείς και άτομα της πόλης και της περιφέρειας που συνδέονται με τους στόχους του Κέντρου.

Επόμενες εκδηλώσεις

Λίστα με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον.

Πρόσφατες εκδηλώσεις

Λίστα με τις πρόσφατες εκδηλώσεις