Ισόγειο

Στο Ισόγειο, όπου βρίσκεται η Κεντρική Είσοδος του Συνεδριακού Κέντρου, στεγάζονται ο Εκθεσιακός χώρος, η Αίθουσα Συνεδριάσεων Α', ο Χώρος Βεστιαρίου, ο Χώρος Γενικών Πληροφοριών, το Καφέ-Μπαρ, το κεντρικό κλιμακοστάσιο καθώς και οι βοηθητικοί χώροι. Η πρόσβαση προς το Συνεδριακό Κέντρο από το δρόμο διευκολύνεται από τέσσερις (4) βαθμίδες και δύο (2) ράμπες για τα ΑΜΚ, ενώ η Είσοδος επικοινωνεί απευθείας με τον Εκθεσιακό Χώρο μέσω δύο ( 2) βαθμίδων και μίας (1) ράμπας για τα ΑΜΚ.

Αναλυτικό σχεδιάγραμμα των χώρων του ισογείου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

Η Αίθουσα Συνεδριάσεων Α' (ΙΟ.12)

δυναμικού 92 ατόμων, διαθέτει προθάλαμο 40 τμ., χώρο γραμματείας 30 τμ., ενώ εξυπηρετείται και από ιδιαίτερη είσοδο. Η ανεξάρτητη λειτουργία της ολοκληρώνεται με τη σύνδεση με το Καφέ-Μπαρ (ΙΟ.09) του Ισογείου. Η Αίθουσα είναι εξοπλισμένη με κινητά συνεδριακά καθίσματα με αναλόγιο (τα οποία δύνανται να τροποποιηθούν), καθώς και με υπερυψωμένο (0.45 μ.) έδρανο για τους ομιλητές. Διαθέτει συστήματα προβολής και οθόνη (2,40μ x1,60 μ.), πλήρη μεγαφωνική και μικροφωνική εγκατάσταση καθώς και δυνατότητα ταυτόχρονης μετάφρασης σε δύο γλώσσες.

 

Ο Εκθεσιακός Χώρος (ΙΟ.06)

εμβαδού 11 τμ. συνδέεται απευθείας με την Κεντρική Είσοδο. Στο στηθαίο του Ημιωρόφου προς την πλευρά του Εκθεσιακού Χώρου είναι εγκατεστημένη οθόνη αναμετάδοσης Συνεδρίων. Ο Χώρος αποτελεί μέρος του προθαλάμου (Foyer) 948,83 τμ. και μπορεί να φιλοξενήσει εικαστικές εκθέσεις, κ.ά.

 

Το Εσωτερικό Αίθριο

βρίσκεται σε συνέχεια του Εκθεσιακού Χώρου και επικοινωνεί με το εξωτερικό Αίθριο της Ιατρικής Σχολής.

 

Ο Χώρος Βεστιαρίου (ΙΟ.04)

εμβαδού 44 τμ., είναι πλήρως εξοπλισμένος με ειδικά ερμάρια.

 

Ο Χώρος Πληροφοριών (ΙΟ.05)

εμβαδού 42,50 τμ.

 

Οι Βοηθητικοί Χώροι

  • Αποθήκη Εκθεσιακού Χώρου (33,12 τμ.)
  • Χώρος Προσωρινής Αποθήκευσης (10,27 τμ.)

 

Επόμενες εκδηλώσεις

Λίστα με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον.

Πρόσφατες εκδηλώσεις

Λίστα με τις πρόσφατες εκδηλώσεις